30 octombrie 2010

Un senator lipsă la apel

Senatorul fără obraz
Preluare de pe http://sictireli.wordpress.com
Senatorii Cezar Măgureanu (PDL Giurgiu) şi Vasile Mustăţea (PNL Giurgiu) au fost invitaţi în data de 28 oct. a.c. să participe la o emisiune dezbatere pe postul de televiziune TVR3. Tema emisiunii: activitatea demnitarilor în colegiile pe care le reprezintă.
Cei doi demnitari giurgiuveni au acceptat invitaţia realizatorului Mirela Gruiţă. Alături de aceşti doi senatori au fost invitaţi să participe şi doi jurnalişti giurgiuveni.
Ca să nu mai lungim suspansul, să spunem că senatorul Cezar Măgureanu nu a participat la emisiune. În zadar a încercat Mirela Gruiţă să-l contacteze telefonic până la startul emisiunii. De fiecare dată apelul i-a fost respins. Cezar Măgureanu, acest somnorici parlamentar, nu a avut bunul simţ să-şi scuze lipsa.

..............................................................

Lipsa senatorului pedelist are o explicaţie mare cât Calul Trioan. Omul a ştiut unde se duce şi ce-l aşteaptă. Probabil că a fost informat din timp ce i se pregăteşte.
Ce i se putea pregăti dacă nu câteva întrebări incomode legate de activitatea sa în teritoriu. Activitate care s-a rezumat doar la coterii în sânul filialei PDL, măcinată de interese de gaşcă şi bătălia pentru funcţii.
Cum mare lucru nu avea de spus pe marginea temei pusă în discuţie, pentru că a făcut exact ZERO barat pentru oamenii din colegiul său, Cezar Măgureanu a ales no-show. Una peste alta este mai bine să te înjure lumea că nu te-ai dus la o emisiune, decât să te vadă într-o poziţie jenantă, rătăcit în explicaţii neconvingătoare.

29 octombrie 2010

O veste minunată/ Operaţia Mirunei Prodan a reuşit!

Scrisoarea unei mame fericite.

(Preluare de pe blogul http://giurgiu-net.ro)

Miruna a fost operata si acest fapt se datoreaza puterii dumneavoastra de a darui, de a dori ca acest copil nevinovat sa poata beneficia de sansa de a avea o viata sanatoasa. Puterea dumneavoastra de a fi alaturi de Miruna a facut ca ea, in aceasta zi, sa poata fi un copil fara tumora cerebrala, fara riscul de a ramane paralizata.
Miruna este acum la Clinica INI Hannover unde a fost operata ieri, 27.10.2010, de o echipa de neurochirurgi condusa de catre Profesorul Sami. Operatia a durat 8 ore si 15 minute si a fost un succes. Stiu ca gandurile dumneavoastra au fost cu ea, in sala de operatie.
Tumora de 4 cm a fost extirpata in totalitate si Miruna este acum un copil care nu se mai teme ca va paraliza. Operatia nu a lasat sechele, ea poate sa vorbeasca, poate sa-si miste manuta si piciorusul de pe partea stanga. De maine incepe recuperarea medicala. Medicii ne-au asigurat ca totul a decurs perfect. Am tinut sa-i spun Profesorului Sami si tuturor ca Miruna a reusit sa ajunga aici datorita dumneavoastra, a celor care i-ati daruit suma necesara dar si rugaciunile dumneavoastra si gandurile bune. Mai avem un pas, rezultatul de la biopsie care va veni vinerea viitoare. Pana atunci Miruna este sub tratament si la recuperare prin fizioterapie.
Acesta este rezultatul daruirii dumneavoastra – UN COPIL SANATOS, GATA SA-SI CONTINUE VIATA, CU PUTEREA DARUIRII PE CARE A MOSTENIT-O DE LA DUMNEAVOASTRA.

VA MULTUMESC DIN SUFLET! Leontina Prodan

28 octombrie 2010

BOC nu a făcut poc!

Moţiunea a căzut cu 218 voturi "pentru" şi o abţinere. Emil Boc şi cabinetul său rămân la Guvern. Premierul a supravieţuit pentru a cincea oară unei moţiuni de cenzură, într-o zi plină de acuze, ameninţări şi, pe locuri, şi de plictiseală.

27 octombrie 2010

Bravos moţiune, halal să-ţi fie!

Moţiunea de cenzură nu a trecut. Coaliţia guvernamentală are o armată disciplinată. În cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană, cu cea mai slabă economie, majoritatea parlamentară s-a comportat ca un monolit, greu de clintit.
Aşadar, poftiţi de luaţi de aici motiune de cenzură, reformarea clasei politice, relansare economică şi ieşire din criză.

Motiunea de cenzură/ Pică sau nu pică Guvernul?



În Parlament au început dezbaterile. Reprezentanţii puterii au decis să participe la dezbateri dar la vot sa stea în bănci. Sa nu voteze.
Acum se joacă soarta Guvernului Emil Boc, dar şi soarta a milioane de români aflaţi în pragul disperării.
27 octombrie 2010, ora 12.00. Vot pe moţiunea de cenzură. În stradă s-au adunat doar 35 000 de demonstranţi din cei circa 80 000 preconizaţi.
Speriaţi de ce s-ar putea întâmpla, liderii PDL au cerut ministrului de Interne să dea ordin de zi pe unitate: Alertă de gradul 1 în ţară şi alertă de gradul 0 în Bucureşti. Un astfel de ordin s-a mai dat în 1999 când minerii s-au îndreptat spre Bucureşti, conduşi de Miron Cozma. Hoardele de mineri şi forţele de ordine s-au ciocnit la Cozia.
.

26 octombrie 2010

PDL se ţine de cuvânt. VIDEO

Sarabanda blocării sindicaliştilor a început. Pedeliştii s-au ţinut de cuvânt. În direct la emisiunea Ediţie Specială de la Antena 3 un lider de sindicat din cadrul Cartel Alfa din Arad a declarat că cele două microbuze în care se aflau circa 40 de sindicalişti au fost oprite în parcarea de la Păuliş, din judeţul Arad. Declaraţiile au fost reluate în emisiunea Subiectiv, la Antena 3. Liderul de sindicat declară că la un moment dat s-a primit un telefon cu ameninţări la adresa patronului firmei de transport. Acesta a decis să oprească maşinile stopând transportul sindicaliştilor la Bucureşti.

Moţiunea stă în 3 voturi. Vor veni voturile de la cei 3 parlamentari giurgiuveni?

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că ar mai fi necesare 3 voturi ca moţiunea să treacă şi astfel să se pună capăt dezastrului în care ne-a aruncat guvernarea căcănie.
Liderii UDMR au anunţat că nu sunt interesaţi să voteze cu Opoziţia. În condiţiile astea ar mai fi o speranţă pentru România, ca cei trei parlamentari giurgiuveni (Cezar Măgureanu, Dan Păsat şi Victor Boiangiu), doi intraţi în Parlament pe listele PNL şi unul, fost PSD, pe lista PDL, să voteze în favoarea moţiunii.
Dacă vor vota le vom şeterge cu buretele greşelile făcute cu voie sau fără voie şi îi vom asigura de tot respectul nostru.

De la ARR Giurgiu zicere

Am fost informat că noul director de la ARR Giurgiu, doamna Dana HRISCU, pedelistă evident, fostă până nu de mult angajată la AND Giurgiu, fieful PDL, le-ar fi atras atenţia operatorilor că dacă vor închiria mijloace de transport pentru sindicaliştii care doresc să fie mâine la Bucureşti pentru a participa la protest, riscă să-şi piardă licenţele de transport.
Dacă lucrurile stau aşa avem, de-a face cu un abuz clar în serviciu, motiv pentru care Parchetul ar trebui să se pună rapid în mişcare şi să declanşeze o anchetă serioasă pentru a stabili dacă avem sau nu de-a face cu o încercare de imixtiune în activitatea unor societăţi comerciale.
Să mai amintim doar că liderii PDL nu controlau până acum câteva luni ARR-Giurgiu, motiv pentru care au făcut pe dracu în patru şi l-au destituit pe fostul director, numind-o, în funcţie de culoarea carnetului de partid, cum altfel, pe doamna Hristu.

Bogdan Cantaragiu (PDL) şi-a găsit culcuş la Sectorul 1 din Capitală

După ce a plecat cu şuturi în dos de la Giurgiu, deputatul PDL Bogdan Cantaragiu nu putea să rămână fără coledgiu tocmai acum în pragul votării moţiunii. Mai ales ca imediat ce a fost ejectat de la conducerrea filialei PDL-Giurgiu, Cantaragiu a ameninţat cu părăsirea PDL-ului.
Site-ul portocaliu giurgiu-news.ro ne anunţă că: In sedinta Biroului Permanent de Sector 1, insotit de secretarul de stat Razvan Murgeanu, Bogdan Cantaragiu a fost prezentat organizatiei in calitate de viitor presedinte al filialei. Murgeanu, presedintele organizatiei de pana acum, nemairamanand sa candideze. Reactia membrilor de partid din Sectorul 1 fiind vehement de respingere. Cele aproape 4 ore de discutii neconducand la un rezultat constructiv.
Noaptea a fost un sfetnic bun pentru pedelistii bucuresteni astfel, in ziua urmatoare, la orele pranzului, prelucrati de sefii din conducerea centrala - foarte puternici si influenti sefi - pedelistii de la 1 au acceptat solutia propusa de la centru.

Guvernul şi pârghia de gradul I


Prin măsurile draconice şi fără noimă luate, care au ca efect bulversarea societăţii româneşti, pauperizarea populaţiei şi instaurarea haosului, actuala formulă de guvernare a înlocuit tezla cu pârghia de gradul 1.

Mutu se apară: „Chelnerul mi-a spus că sunt Mihaiţă Pleşan. M-am simţit ultimul fotbalist”

PRELUARE DE PE : http://www.timesnewroman.ro
Adrian Mutu a bătut în noaptea de vineri spre sâmbătă un ospătar într-un local din Florenţa. Deşi ospătarul susţine că Mutu l-a lovit cu pumnul în figură fără nici un motiv, atacantul Fiorentinei are o cu totul altă variantă. El susţine că ospătarul albanez l-a confundat în repetate rânduri cu Mihăiţă Pleşan.

Contactat de TNR, Adrian Mutu a confirmat această variantă: „Am fost făcut în fel şi chip de acel ospătar. Mi-a spus odată «Pleşane!», mi-a spus de două ori, iar a treia oară n-am mai suportat jignirea. Nu m-a făcut ţigan, cum am văzut că a apărut în presa din România, ci m-a făcut Pleşan. M-am simţit ultimul fotbalist şi am ripostat, i-am dat un pumn în figură. Nici dacă se lua de familia mea nu cred că m-aş fi simţit atât de umilit. Orice fotbalist în locul meu, dacă ar fi fost făcut Pleşan, cred că proceda la fel”, ne-a spus Mutu.

El susţine că, deşi a încercat să-i explice chelnerului că dacă eşti fotbalist român nu înseamnă neapărat că eşti Pleşan, chelnerul a continuat să-l jignească.

Mai mult, atacantul Fiorentinei susţine că nu este singurul fotbalist român care este jignit în acest fel în Italia. „Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva, incidente similare au avut loc şi pe stadion. Şi mie, şi lui Chivu, ni s-a strigat de mai multe ori «Pleşane!» de către fanii adversarilor”, a acuzat Adrian Mutu.

25 octombrie 2010

Trei iezi cucuieţi în Parlament

Doaaaamnelor şi doooomnilor. Vă perezentăm 3 parlamentari giurgiuveni liniştiţi, cuminţi, silitori. Sunt invitaţi în scenă senatorul Cezar Măgureanu, zis Somnorici sau Groparul, deputatul Dan Păsat, cunoscut sub numele de cod "Omul cu DNA-ul" şi deputatul Victor Boiangiu, zis în cercurile secrete, Bulagiu. Pe cei trei îi găsim şi pe Lista Ruşinii între ceilalţi parlamentari PDL.

Cei trei iezi cucieţi parlamentari de Giurgiu, fiecare plimbat prin lumea politichiei româneşti, ca olteanul la Zoo, vor fi prezenţi în Parlament la votarea Moţiunii, aşa cum le-a cerut partidul pe care-l slujesc acum cu sârg. Conştiincioşi şi cuminţi, cei trei vor sta în băncile lor, cu mâinile la spate. Că altfel îi papă lupul cel rău. Bubico, şezi mumos în banca ta că te dau la Bismarck-ul doamnei Papadopolina.

Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei


Preluare de pe http://columna-tv.blogspot.com/

În ultima perioadă Traian Băsesdcu este din ce în ce mai surd. Nu aude multe.
Nu a avuzit, de exemplu, de "gafa" pedeliştilor din Camera Deputaţilor. O să mă interesez, a fost replica sa când a fost întrebat ce părere are.
De asemenea, nu a auzit nici despre pofesoara aflată în greva foameni de multe, foarte multe zile. Învăţătoarea Cristiana Anghel a intrat în greva foamei pe 24 august din cauza tăierilor salariale de peste 25 la sută adoptate de Guvernul Boc.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în timpul unei vizite de lucru, că nu cunoaşte cazul învăţătoarei din Caracal care se află în greva foamei de două luni. Povestea
Cristianei Irina Anghele a ajuns, între timp, şi în presa internaţională, ziariştii de la CNN notând că învăţătoarea protestează pentru că oficialii de la Bucureşti "se poartă ca şi cum nu ar exista".

Iată dovada fdaptului că Băsescu Traian este surd şi neştiutor.

Traian Băsescu nu a auzit de învăţătoarea din Caracal. În schimb au auzit jurnalişrii americani, care consemnau faptul că autorităţile se poarta ca şi când nu ar exista. La Traian Băsescu lucrurile sunt pe următoarea formulă. Dacă eu nu ştiu, înseamnă că nu există. În situaţia unei tragedii iminente, vinovatul, moral, principal ar fi Traian Băsescu. "Am acceptat perfuziile pentru a putea continua lupta. Refuz umilinţa. Vreau să trăiesc demn în ţara mea", spune învăţătoarea.

Ambasadorul SUA se ţine de glume


Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV, că: "Serviciile dumneavoastră de informaţii, pot spune că sunt profesioniste şi apolitice. Sunt şi foarte competente, ceea ce este important şi de aceea relaţiile noastre sunt atât de strânse ". În cadrul aceleaşi emsiuni Ambasadorul a constatat o îmbunătăţire în funcţionarea forţelor de ordine, de la venirea sa în postul diplomatic de la Bucureşti.
Domnul Anbasador ori este prea nou venit pe aici, ori nu înţelege nimic din ce se întâmplă în România, ori doreşte să facă numai declaraţii politice rupte de realitate ca să-i facă plăcere lui Traian Băsescu. Poate a dorit să facă o glumă şi atunci se explică totul.
Crede domnia sa că-l ia vreun român în serios când îl aude cum declară că serviciile secrete sunt apolitice sau că forţele de ordine (câteva dintre ele şi-au aruncat recent caschetele şi au scandat "Ieşi afară, javră ordinara!") şi-au îmbunătăţit activitatea. Numai dacă ne gândim la dotarea poliţiei, poliţiei comunitare, a jandarmilor şi a forţelor ce asigură paza la penitenciare şi ni se face părul măciucă în cap.
Hai să fim serioşi, domnule Ambasador. Mai ieşiţi prin lume, nu vă uitaţi numai în gura lui Băsescu, mai colindaţi ţara, mai staţi de vorbă cu românii şi atunci veţi afla care-i adevărul.
Preluare de pe
http://impactfrontal.blogspot.com/