14 februarie 2011

Dan Păsat, ţi se pregăteşte ceva

PETIŢIE

Demisia Dom’ Patron Deputat PDL de Giurgiu – Dan Pasat


Dan Pasat este parlamentar al PDL ales in Colegiul 3 din judetul Giurgiu. Este membru in Comisia economica, adoptand legi pentru dezvoltarea economica a Romaniei si pentru privatizarile sectoarelor cheie din economie. Tot Dan Pasat este, in timpul liber, patron la firma SC Prod Invest SRL si teroriza primari si oameni de afaceri din Giurgiu pentru a obtine beneficii necuvenite din contractele primariilor, folosindu-se de influenta de parlamentar si om politic, conform comunicatului DNA din 7 octombrie 2010.
“Va incepe razboiul! Va incepe macelul!” ii ameninta Dan Pasat, citat de Evenimentul Zilei din 9 februarie 2011, pe cei care indrazneau sa i se opuna. In 2009 si 2010 a recurs la diverse forme de intimidare, mergand pana la amenintari si acte de violenta, sustine Directia Nationala Anticoruptie in comunicat.
Dumneavoastra doriti ca un asemenea parlamentar sa va reprezinte interesele? Semnati aceasta petitie! Un Dan Pasat poate fi si in colegiul dvs. asa incat sustineti initiativa Institutului pentru Politici Publice (IPP) prin care cerem demisia din Parlament a deputatului Pasat, punandu-se la dispozitia justitiei!
Va multumim pentru ca va implicati in aceasta initiativa intr-o perioada in care putine initiative cetatenesti reusesc sa determine schimbari. Ar fi momentul sa nu lasam partidele sa faca uitat cazul Pasat.
Conduita si interesele lui nu au nicio legatura cu demnitatea de Deputat. Alaturati-va acestei initiative a IPP!
Semneaza petitia !


CEI CE DORESC SĂ SEMNEZE ACEASTĂ PETIȚIE O POT FACE ACCESÂND http://www.petitieonline.ro/petitie/